top of page

Kontorsstädning

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder, nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag.


Trivsel på kontoret är förutsättningar för att personal skall göra ett bra jobb. Bra utförd kontorsstädning påverkar upplevelsen av arbetsmiljön både hos personalen och företagets kunder.
Vi som städföretag gör alltid en genomgång av ditt städbehov och sammanställer en noggrann städinstruktion som följer era önskemål för kontorsstädning.

Vi följer städkvaliteten i företaget kontinuerligt genom checklistor för kontorsstädningen och en kommunikation med städpersonal och kund. Vi har låg personalomsättning och detta ger dig bekanta ansikten på de som utför städtjänsten på ditt kontor. Du har även direktkontakt med den som ansvarar och utför kontorsstädningen på ditt kontor, korta och effektiva beslutsvägar underlättar för dig och oss och ger det bästa resultatet av kontorsstädningen.


Berglunds Städ  tillhandahåller naturligtvis städmaterial och städutrustning till Er kontorsstädning, vi tillhandahåller även förbrukningsmaterial som toalettpapper, pappershanddukar, tvål, etc. om så avtalats.

bottom of page